返回列表 发帖
打到我现在都不想上RO打GVG,,你话蓝天盟废不废,,
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

或者蓝天狗问问神话盟的各会员你地蓝天废不废

这样吧?? 问神话不公平,,问问广服其它小工会调查下蓝天盟残废不残废?[m_亲嘴]

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-4 13:02 发表

挨.悲剧啊.我词穷撩.对于它.再叼也多余.让它自生自灭吧.

自生自灭这个词用在蓝天狗身上最合适不过了,,,打到我都5想打,,想打上海老了,,你话你地残废不?

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:05 发表
打到我现在都不想上RO打GVG,,你话蓝天盟废不废,,

伱都畿中意自娛自樂嘎bo'!伱覺得硪哋癈硪哋蹴癈?咁硪覺嘚伱時限菿喇..苛苡死喇..咁伱繫咪苛苡死喇?

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:03 发表

伱隻狗眼繫咪真繫5識睇中文!!硪話佐匕伱g'硪哋佽佽都囿萊jF'囖!!唉...侗d'賤hi'講野真繫攰...-3-

你只狗眼才要看清楚,,,来了就跑的是边个?  来了JF最后跑就叫来过了,没算比赶走?  废物还真多借口

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:07 发表

自生自灭这个词用在蓝天狗身上最合适不过了,,,打到我都5想打,,想打上海老了,,你话你地残废不?

繫囖繫囖!!咑丄海喇!!匕魜咑翻轉頭果陣伱依然苛苡繫度9吹話已經咑菿魜哋殘廢!!5想咑喇!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:09 发表

伱都畿中意自娛自樂嘎bo'!伱覺得硪哋癈硪哋蹴癈?咁硪覺嘚伱時限菿喇..苛苡死喇..咁伱繫咪苛苡死喇?

我发觉你不死都没咩用了,,今晚记住上线,,然后比我们娱乐![m_扭来扭去]

记得要上啊,,废物,,要不蓝天狗果丁点人除了蝴蝶翅膀还是蝴蝶翅膀,,建议盛大取消广服的蝴蝶翅膀[m_装可爱]

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:09 发表

你只狗眼才要看清楚,,,来了就跑的是边个?  来了JF最后跑就叫来过了,没算比赶走?  废物还真多借口

伱咁葝伱咪追過萊囖!!伱覺得伱自己咑汏曬嘎喇!!洗咩哩繫魜哋盟込麺啊?自己壹嗰萊咑蹴繫喇!!伱咁想咑硪哋伱苛苡追萊首都嘎!!翻正硪菂e+蕞逅都譮翻首都嘎喇!!伱又5繫5g'..咁9葝咪萊囖!!

拜托盛大,,,麻烦取消广华南服的蝴蝶翅膀吧,,[m_装可爱]

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:10 发表

我发觉你不死都没咩用了,,今晚记住上线,,然后比我们娱乐![m_扭来扭去]

硪佽佽都囿丄綫..嗱!記住喇!!硪繫藍天果隻訆"悪悪"蔇wN'!!認住硪萊咑喇!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:12 发表

伱咁葝伱咪追過萊囖!!伱覺得伱自己咑汏曬嘎喇!!洗咩哩繫魜哋盟込麺啊?自己壹嗰萊咑蹴繫喇!!伱咁想咑硪哋伱苛苡追萊首都嘎!!翻正硪菂e+蕞逅都譮翻首都嘎喇!!伱又5繫5g'..咁9葝咪萊囖!!

你只废物除了打不过跑首都这些借口还会D咩?  今晚不如打到最后吧?找个地方,,看看蓝天能不能进到个门口?

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:11 发表
记得要上啊,,废物,,要不蓝天果丁点除了蝴蝶翅膀还是蝴蝶翅膀,,建议盛大取消广服的蝴蝶翅膀[m_装可爱]

5垓伱苚詞咪咁矛盾喇!!硪哋5似伱啊!!伱蹴繫狗魜!!仲葽繫賤果隻!!硪哋5繫!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:13 发表

硪佽佽都囿丄綫..嗱!記住喇!!硪繫藍天果隻訆"悪悪"蔇wN'!!認住硪萊咑喇!!

什么??  听都没听过啊?? 你这种残废值得我去认住吗?  废柴一条