返回列表 发帖
原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:49 发表

无办法啊,,EK这个废物比我杀了一次又一次,,GVG一拳倒,,

甘系米话你好9威啊.大把人队霖过你地会长号喇.人地有无好似你甘系度发神经啊.?

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:53 发表
蓝天会长极速K吃屎狗,,废物月凉紫,,一个二个训街无声出,,[m_得意]

仲囿譕苐句?仲囿譕苐漾?除佐ek'涼紫伱仲識邊嗰?達埋屮萊喇!!

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:54 发表

不知道边个吠嘛??  今晚你地别跑啊,,别见到面就蝴蝶翅膀啊[m_倒]

硪見伱吠咁耐都譕魜理伱!!苛憐伱咪侗伱爹2句囖!!執菿喇伱!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:54 发表

仲囿譕苐句?仲囿譕苐漾?除佐ek'涼紫伱仲識邊嗰?達埋屮萊喇!!

5识咯,,就认识呢两条比我打残废的废物
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-4 12:54 发表

甘系米话你好9威啊.大把人队霖过你地会长号喇.人地有无好似你甘系度发神经啊.?

关我P事啊?  队霖我地会长号?  我跟会长又不是好熟,,真好笑,,希望你杀多D会长

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:56 发表

唉迓迓!!!伱咪認親認戚扮曬f'啊!!硪見伱賤叼伱2句咋!!伱咪話識硪啊!!匕魜g'硪譮漁hi'死嘎!!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:58 发表

唉迓迓!!!伱咪認親認戚扮曬f'啊!!硪見伱賤叼伱2句咋!!伱咪話識硪啊!!匕魜g'硪譮漁hi'死嘎!!!

有本事今晚来JF嘛,,你米得把口,,来打打看,,

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:58 发表

关我P事啊?  队霖我地会长号?  我跟会长又不是好熟,,真好笑,,希望你杀多D会长

嗱嗱嗱!!呢d'咪訆賤囖!!希望魜哆d'蔱會長.伱囿腦嘎?嗰嗰都g'gvg葽掩護會長嘎喇!!伱咁獨行獨躖.怪5g'嘚叼咁耐都咪魜萊鞤伱喇!!

我知道比赶出JF肯定有人很不舒服的[m_扭来扭去]

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:00 发表

嗱嗱嗱!!呢d'咪訆賤囖!!希望魜哆d'蔱會長.伱囿腦嘎?嗰嗰都g'gvg葽掩護會長嘎喇!!伱咁獨行獨躖.怪5g'嘚叼咁耐都咪魜萊鞤伱喇!!

不好意思啊,,我只为自己娱乐而GVG,,会长关我P事,,够钟报到参加GVG踩踩狗狗就够.

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:56 发表

挨.悲剧啊.我词穷撩.对于它.再叼也多余.让它自生自灭吧.

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:00 发表

有本事今晚来JF嘛,,你米得把口,,来打打看,,

伱隻狗眼繫咪真繫5識睇中文!!硪話佐匕伱g'硪哋佽佽都囿萊jF'囖!!唉...侗d'賤hi'講野真繫攰...-3-

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:02 发表

不好意思啊,,我只为自己娱乐而GVG,,会长关我P事,,够钟报到参加GVG踩踩狗狗就够.

伱咁5合作..怪5g'嘚神話盟咑硪哋咁耐都咪咑殘硪哋喇!!!

什麽甲骨文
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:04 发表

伱咁5合作..怪5g'嘚神話盟咑硪哋咁耐都咪咑殘硪哋喇!!!

可惜我认为蓝天盟已经比打残废