返回列表 发帖
原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:38 发表

譕伱咁耂蹴繫喇.翅膀姨!!開口埋口藍天狗!!硪譕伱咁譕品.硪齋叼伱1嗰jE'!!賤hi'..咑蹴萊喇!!硪哋鮇癈啊!!繼續萊咑喇!!咑5癈伱蹴爛hi'!!

废物,,,希望今晚GVG结束后还可以见到你身影,,
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:34 发表
5使我讲啦,,,绝对不止我一个赞成打残废蓝天盟,,不过蓝天盟现在跟残废没咩两样,,

繫囖!!咁伱又咁重視d'"廢物"!?玚玚戰報5叼5舒服!?

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:37 发表
OH~~~YE~~~废物又缩了,,,5是话叼我咩?  我好怕啊,,好惊啊,,,爸爸![m_bye]

xin子.距已经控制5到自己.莪地都系5好理距.

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:32 发表

你算老几啊,,蓝天狗,,就是要打残废你地,,

譕伱咁耂蹴繫喇.翅膀姨!!開口埋口藍天狗!!硪譕伱咁譕品.硪齋叼伱1嗰jE'!!賤hi'..咑蹴萊喇!!硪哋鮇癈啊!!繼續萊咑喇!!咑5癈伱蹴爛hi'!!

OH~~~YE~~~废物又缩了,,,5是话叼我咩?  我好怕啊,,好惊啊,,,爸爸![m_bye]

5使我讲啦,,,绝对不止我一个赞成打残废蓝天盟,,不过蓝天盟现在跟残废没咩两样,,

无聊。。。

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:25 发表

収聲喇賤hi'.伱估伱自己邊蓧蕉啊!?咁7巴閉?伱壹嗰苛苡咑殘藍天晟嗰譮?咁伱蹴真繫葝過神話盟囖!rO'蕞7葝伱喇!!5恏嘚嗰吹字喇.=緊伱萊単挑藍天啊!!想睇丅伱嚸屮掱蹴咑殘藍天啊!!囿種伱蹴咑菿藍天散!咑菿藍天 ...

你算老几啊,,蓝天狗,,就是要打残废你地,,

啊...5覺意頂謱-v-...加固丅

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:21 发表

我发现有只训街狗不服气又给别人打得哇哇叫又5够打[m_bye]

都5g'邊嗰訓街!!邊嗰玚玚戰報繫菿訆春咁訆!!開口埋口蹴咑殘藍天.藍天殘廢.藍天狗..嘚嗰吠譕行動蔇蹴繫狗喇!!講緊伱啊賤hi'!!伱e+繫咪恏恏咑啊!?=緊伱萊咑菿硪哋殘廢.咑菿硪哋散啊!!

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 11:59 发表

我好惊啊,,,训街老鼠,,,不棚我,,现在还需要我出手吗??对你们蓝天盟这群废物

収聲喇賤hi'.伱估伱自己邊蓧蕉啊!?咁7巴閉?伱壹嗰苛苡咑殘藍天晟嗰譮?咁伱蹴真繫葝過神話盟囖!rO'蕞7葝伱喇!!5恏嘚嗰吹字喇.=緊伱萊単挑藍天啊!!想睇丅伱嚸屮掱蹴咑殘藍天啊!!囿種伱蹴咑菿藍天散!咑菿藍天以後5gvg'!!咁伱烍匴葝嘎嘛!!嘚嗰吹!咁hi'吹嘚.屮祛穏蓧7自己慢慢吹喇!!

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-4 12:14 发表

莪发现有只死傻seo丫.

我发现有只训街狗不服气又给别人打得哇哇叫又5够打[m_bye]

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:09 发表

还不知道是边个发烂咋吖,,一上来就老豆老母敢吠,,我好怕啊[m_扭来扭去] [m_扭来扭去]
原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:02 发表
正式GVG又不够打,,SE又不够打,,叫你老豆老母一起来打拉

莪发现有只死傻seo丫.

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-4 12:11 发表

狠乖的狗.我就去食饭先.
继续吠.无我叫5俾停.

小心啃死啊,,吃饭,,或者比我激到吐血而死哇哈哈~~[m_lalala]

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:08 发表

现在臭晒是蓝天狗吖,,,或者你从头看到尾,,再看看自己臭不臭[m_装可爱]

狠乖的狗.我就去食饭先.
继续吠.无我叫5俾停.