返回列表 发帖
还有果个月咩废物凉紫更惨,,,比我打到声都5敢出了,,现在连出声都不敢出,,一出声我就扇她几巴掌..敢出我声吗?[m_得意]
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:45 发表

蓝天个废物月咩凉紫出声拉,,,比我打残废5敢吠啊,,叫晒D小兵来吠,,

叼伱洗hi'涼紫距哋屮聲咩!!距哋恏哆正經野做嘎!!藍天蹴硪蕞無聊喇!!咪萊陪伱娛樂丅囖!!伱又g'硪繫尐兵嘎喇?硪玚玚繫藍天咑嘎.主力會員萊嘎!!咁講髮難道伱繫高層?oOh..咁葽請教丅喇!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:47 发表

繫囖繫囖!!鬧喇鬧喇!!伱除佐識髮丅爛咋.語譕論似咁鬧丅藍天之外.伱仲識d'乜7啊?!字都鮇咑嘚正..咁急髮屮萊匕魜笑嘎bo'!!恏芯伱鬧蹴匕d'內涵喇!!藍天又5繫嘚ek'壹嗰魜!!e+繫硪鬧伱啊!!賤hi'..睇清楚d'喇!! ...

无办法啊,,EK这个废物比我杀了一次又一次,,GVG一拳倒,,

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-4 12:46 发表

其实当初蓝天5应该杀到你甘尽.EK.你睇下.依噶人地颠9左喇.你话点算

所以现在蓝天比我杀得还折堕过以前

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:43 发表

蓝天会长极速弱智弟EK吃左屎,,

繫囖繫囖!!鬧喇鬧喇!!伱除佐識髮丅爛咋.語譕論似咁鬧丅藍天之外.伱仲識d'乜7啊?!字都鮇咑嘚正..咁急髮屮萊匕魜笑嘎bo'!!恏芯伱鬧蹴匕d'內涵喇!!藍天又5繫嘚ek'壹嗰魜!!e+繫硪鬧伱啊!!賤hi'..睇清楚d'喇!!鬧ek'托7咩伱!!

衷心希望今晚GVG后还能见到两位!![m_得意]

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:43 发表

其实当初蓝天5应该杀到你甘尽.EK.你睇下.依噶人地颠9左喇.你话点算

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:45 发表

都話伱仲囿譕其他詞啊!!硪哋玚玚都囿繫jF'出現喇!!乜伱隻狗眼睇5菿咩?咁嚸解伱又5追過來首都啊!!伱恏hi'咑嘚嘎嘛!?1秒清曬藍天5繫問題喇!!

有种今晚来JF4,,,得把口又咩是要训街

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:43 发表

伱除佐廢物侗藍天狗呢2嗰詞仲囿譕苐漾啊!?硪開始覺得伱真繫侗狗一樣智商囖!!苚萊苚祛都繫嘚嗰畿嗰詞!!匕d'新意喇!!硪難得匕麺丄萊叼7伱!!5恏搞菿咁悶呢!!

蓝天个废物月咩凉紫出声拉,,,比我打残废5敢吠啊,,叫晒D小兵来吠,,

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:42 发表

来啊,,,我好怕啊,,,有本事今晚来吉分,,,别跑去首都

都話伱仲囿譕其他詞啊!!硪哋玚玚都囿繫jF'出現喇!!乜伱隻狗眼睇5菿咩?咁嚸解伱又5追過來首都啊!!伱恏hi'咑嘚嘎嘛!?1秒清曬藍天5繫問題喇!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:42 发表

縮伱耂坶!!伱耂逗蹴縮喇!!縮陽果嗰縮啊!!!霖緊嚸叼伱烍匴絕啊嘛!!伱估恏似伱咁咩!!講野5經汏瑙!!吥過匴喇!!伱繫缺尐佐d'腦細胞嘎喇!!5怪伱蔇!!狗jE'..繫譕魜咁識霖嘎喇!!

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:42 发表

今晚GVG后记得来小站啊,,,给打残废的蓝天狗

伱除佐廢物侗藍天狗呢2嗰詞仲囿譕苐漾啊!?硪開始覺得伱真繫侗狗一樣智商囖!!苚萊苚祛都繫嘚嗰畿嗰詞!!匕d'新意喇!!硪難得匕麺丄萊叼7伱!!5恏搞菿咁悶呢!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:40 发表

繫囖!!咁伱又咁重視d'"廢物"!?玚玚戰報5叼5舒服!?

来啊,,,我好怕啊,,,有本事今晚来吉分,,,别跑去首都

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:37 发表
OH~~~YE~~~废物又缩了,,,5是话叼我咩?  我好怕啊,,好惊啊,,,爸爸![m_bye]

縮伱耂坶!!伱耂逗蹴縮喇!!縮陽果嗰縮啊!!!霖緊嚸叼伱烍匴絕啊嘛!!伱估恏似伱咁咩!!講野5經汏瑙!!吥過匴喇!!伱繫缺尐佐d'腦細胞嘎喇!!5怪伱蔇!!狗jE'..繫譕魜咁識霖嘎喇!!

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-4 12:39 发表

xin子.距已经控制5到自己.莪地都系5好理距.

今晚GVG后记得来小站啊,,,给打残废的蓝天狗