返回列表 发帖
喂 依家我无一定话距系盗号果个喔  我都未发上小站 距就发去小站  甘我唔还拖啊   我一向有自己嘅“态度”

我用粤语回复你嘅帖....

一来系尊重你..

二来我唔想俾其他地区同胞见到我地广州人系咁样嘅....

麻烦你稳到证据先再讲嘢喇...如果唔系继续俾人喷咖喇...

去开个协查喇....

原帖由 ForeverTwo 于 2011-4-3 15:59 发表
13快約佢真人PK啦~~PVP見(People VS Peope)

月月...你2了-0-......别这样....人家会知道的- -

哇哇 依位仁兄  依家仲讲打架啊  几岁啦你  可能我3 4 年前仲会陪下你玩

个个人都给你问候过了,你还不爽啊,粗都给你爆了你还不爽撒?

那我来满足你无极限的yy吧..

啊大侠你好厉害哦,啊大侠你好劲哦,啊大侠你的粗口文化好厉害哦
初音ミク 扩展版又再让我内牛满面[做人莫装b,装b被雷劈]

原帖由 lysandra 于 2011-4-3 15:59 发表
喂 依家我无一定话距系盗号果个喔  我都未发上小站 距就发去小站  甘我唔还拖啊   我一向有自己嘅“态度”

你紧系无话佢系盗号果个喇...你都无证据....

lz被冤枉...当然要找人评理啊...

你一黎就用粗口闹人...lz有无还你拖?有无用粗口闹翻你?

上次我也被人叫真人PK啊,还刷的喇叭,唉...

ls 依位人  讲唔一定要做咖  我一年讲“叼”都唔知几多次  难道我又要真系去做

所以说你在吹牛13啊,还吹啊,要爆啦

原帖由 lysandra 于 2011-4-3 16:00 发表
哇哇 依位仁兄  依家仲讲打架啊  几岁啦你  可能我3 4 年前仲会陪下你玩

俾你讲咗,我想讲嘅台词添....

咁你约人去咩越秀中做咩啊?

你系咪要翻200R?

我俾你囖...

不过我要去拜山...

你黎银河公墓吖....我俾你

银河公墓正门口等你!

原帖由 lysandra 于 2011-4-3 16:03 发表
ls 依位人  讲唔一定要做咖  我一年讲“叼”都唔知几多次  难道我又要真系去做

咁你用翻呢d粗口..去问候你爹爹妈妈....睇下佢地系咩反应嘅....

我给多200r能x菊花吗

我系屋企一向都讲咖啦  难道要搞乱伦 搞笑搞笑  你地人多 无计  你地讲晒

仲有  系有人话要黎稳我啊  你自己体记录啦

真替你爸妈悲哀,一把屎一把尿带大你,

还diao你爸妈,该说你爸妈开明还是你太强,

哦,对,便便吃多了,嘴巴是比较臭

真相只有一个!那路活脱!