返回列表 发帖
[m_lalala]又顶楼~

5T比你早玩RO既人多的是,响到叼紧你其中几个就系,没你甘无聊响到斗老,不如斗年纪啦,你EK都唔够我老

点解论坛刷新咁慢嘎..

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:39 发表

刚B就是刚B,刚出来咯都是噶刚咯~

讲乜7啊,你都唔见得幼儿园毕业喔,未毕业就返去读完先啦

原帖由 热血浆糊 于 2008-3-26 00:37 发表

你真当自己系大人物了,讲个理由出黎点解人地一定要识你,我睇左敢耐,都系你自己一直响到讲自己如何地老资格

你们盟向来会选择性失明的~我又不是不知道~

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:40 发表

讲乜7啊,你都唔见得幼儿园毕业喔,未毕业就返去读完先啦

学嘴学样~侬八哥啊?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:41 发表

学嘴学样~侬八哥啊?

又讲上海话啊,你入错房喔,小心好似你响gvg咁俾人围啊捞seo

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:40 发表

你们盟向来会选择性失明的~我又不是不知道~

好过你地果边根本失明啊,吶无话我唔介绍你啊,省人民医院啊

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:38 发表

细路仔玩泥沙你打我先嘅我要打返你咁啊? 而家边个赢就边个老seo咖啦,你唔抵得就返去学多几年先出嚟蒲

喔仲有喔,记得医返好你d白内障先喔

呦~我好怕啊~哪里飞出一只没包皮的鸟啊?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:43 发表

呦~我好怕啊~哪里飞出一只没包皮的鸟啊?

唔通你又包皮过长?我都叫咗你收皮咖啦,吶今次介绍你去长安医院,啱晒你啦

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:42 发表

又讲上海话啊,你入错房喔,小心好似你响gvg咁俾人围啊捞seo

我好怕啊~你来啊~来啊~

唉 诚心求教老前辈却被无视 我想公会战的时候用翅膀逃生罢了 难道........算了 不说了.

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:44 发表

唔通你又包皮过长?我都叫咗你收皮咖啦,吶今次介绍你去长安医院,啱晒你啦

你好熟啊~是不是经常去那里看病的啊?

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:44 发表

无咁cheap啦好无?唔通cheap精会传染嘅?你有病就去睇,唔好传染其他人啊