返回列表 发帖
原帖由 严寒 于 2008-3-26 00:30 发表

再次请教 感谢

那些翅膀好贵 用不了 怎么办 哭..........

原帖由 pt傻包 于 2008-3-26 00:31 发表

果然系读屎片大的`

果然是个江边样子 中国妈妈小蜜蜂

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:32 发表

挑不出就认~知道你小学没毕业,语文水平差~我原谅你的~

真係犀利,有埋妄想症添,好心你d咁嘅捞seo就唸d其他嘢讲好无,除咗讲呢d仲晓d乜嘢啊?进修下啦

原帖由 严寒 于 2008-3-26 00:26 发表
各位 这么无聊啊 比起资格来了? 我新来的 不太会玩 那位公测第二天就玩的前辈 其实我想你教我怎么玩的 可以不? 我打怪的时候用苍蝇翅膀,发现工会战用不了?怎么办呢?

怎么样 各位大老 好心教下我啦

原帖由 热血浆糊 于 2008-3-26 00:31 发表
斗老资格?蓝天几时无聊到这个地步了,是不是GVG和SE输了,想在资格上想赢一赢人,自我安慰一下?莫非你以为神话,烈婚,5T就没一个比你老资格了?蓝天你们也太幼稚了

我可没想斗过~只不过有些人刚刚上了积分战场,新来的小弟弟不认识我~说了名字他又不认识~还问我啥时候开始玩RO的~我当然是有问有答咯~不知道是谁想斗资格的呢?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:32 发表

果然是个江边样子 中国妈妈小蜜蜂

讲啦讲啦继续讲啦精英,有边次gvg你班精英唔係俾班咩sb啊,咩未读完小学啊,咩弱智嘅赵低晒咖?

原帖由 严寒 于 2008-3-26 00:34 发表

怎么样 各位大老 好心教下我啦

[m_喝茶] 同鞋.祢想知啊??去蓝天盟打一场米知囖..

楼上 好明显我就是新来的 请教你啊

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:33 发表

真係犀利,有埋妄想症添,好心你d咁嘅捞seo就唸d其他嘢讲好无,除咗讲呢d仲晓d乜嘢啊?进修下啦

不知道是谁先开始讲的~整个战报从片头开始就是你们先在讲吧?谁该进修下呢?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:35 发表

我可没想斗过~只不过有些人刚刚上了积分战场,新来的小弟弟不认识我~说了名字他又不认识~还问我啥时候开始玩RO的~我当然是有问有答咯~不知道是谁想斗资格的呢?

咩话?俾新嚟嘅赵低咗?哎呀真係屎啦,点做嘢咖.得闲就学下嘢,无好上论坛老seo人地,咪话我唔塞钱入你袋啦捞seo

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:35 发表

你真当自己系大人物了,讲个理由出黎点解人地一定要识你,我睇左敢耐,都系你自己一直响到讲自己如何地老资格

=。=1个捞SEO无声出又到另外1个捞SEO来嘈``

我很好奇 他们也用苍蝇翅膀? 好贵的哦

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:36 发表

不知道是谁先开始讲的~整个战报从片头开始就是你们先在讲吧?谁该进修下呢?

细路仔玩泥沙你打我先嘅我要打返你咁啊? 而家边个赢就边个老seo咖啦,你唔抵得就返去学多几年先出嚟蒲

喔仲有喔,记得医返好你d白内障先喔

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:36 发表

讲啦讲啦继续讲啦精英,有边次gvg你班精英唔係俾班咩sb啊,咩未读完小学啊,咩弱智嘅赵低晒咖?

刚B就是刚B,刚出来咯都是噶刚咯~