返回列表 发帖
又顶楼喇..[m_hmm]

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:22 发表

那你帮我挑几个错别字出来呢~

你无傻啦,呢d咁嘅嘢留返俾你企埋一二角果阵做,以后无咁傻seoseo食雪批啦

试签名..

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:14 发表

整一SB,你都没表演出来,我凭啥先帮你弄啊?你以为我跟你一样傻的啊?

咩叫整一SB?正啊嘛``?读屎片大?

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:16 发表

唔係啊伐?你边个乡下咖?先付后用呢個咁简单嘅道理你都唔明?唔通你个乡下仲停留响第一次工业革命?

你产品都没被检验部门检验过,就想拿出来卖?你卖假货还是黑货的啊?你还猿猴时代啊?SB

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

各位 这么无聊啊 比起资格来了? 我新来的 不太会玩 那位公测第二天就玩的前辈 其实我想你教我怎么玩的 可以不? 我打怪的时候用苍蝇翅膀,发现工会战用不了?怎么办呢?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:25 发表

你产品都没被检验部门检验过,就想拿出来卖?你卖假货还是黑货的啊?你还猿猴时代啊?SB

咁你果d召唤技术咪喂狗都唔食?而家係你要人地教你点召唤喔,无咁傻seo啦

原帖由 kinds 于 2008-3-26 00:18 发表
反对前身是那些会合麻一齐我都唔记得了`````好似是成个服的工会```哗``历害历害`

不知道华I现在有几个工会啊?

[m_困惑] 有冇可能多濄上海咁多页呢????????

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:27 发表

不知道华I现在有几个工会啊?

[m_挠PP] 七彩.荣誉..其他晤知..晤熟华I..

原帖由 严寒 于 2008-3-26 00:26 发表
各位 这么无聊啊 比起资格来了? 我新来的 不太会玩 那位公测第二天就玩的前辈 其实我想你教我怎么玩的 可以不? 我打怪的时候用苍蝇翅膀,发现工会战用不了?怎么办呢?

再次请教 感谢

原帖由 pt傻包 于 2008-3-26 00:25 发表

咩叫整一SB?正啊嘛``?读屎片大?

整个一SB~简读整一SB~~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:30 发表

整个一SB~简读整一SB~~

果然系读屎片大的`

斗老资格?蓝天几时无聊到这个地步了,是不是GVG和SE输了,想在资格上想赢一赢人,自我安慰一下?莫非你以为神话,烈婚,5T就没一个比你老资格了?蓝天你们也太幼稚了

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:23 发表

你无傻啦,呢d咁嘅嘢留返俾你企埋一二角果阵做,以后无咁傻seoseo食雪批啦

挑不出就认~知道你小学没毕业,语文水平差~我原谅你的~