返回列表 发帖
原帖由 kinds 于 2008-3-26 00:09 发表
我想问下``你边个服出生的???杀波利的``

上C~

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

反对前身是那些会合麻一齐我都唔记得了`````好似是成个服的工会```哗``历害历害`

离开JF主战场的人,根本没格比
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

原帖由 kinds 于 2008-3-26 00:18 发表
反对前身是那些会合麻一齐我都唔记得了`````好似是成个服的工会```哗``历害历害`

同鞋.祢说对了.

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:17 发表

小朋友你是不是看不懂中国话啊?小学毕业了没?我都不知道蓝天啥时候被9个工会打怎么知道我当时是在哪个F啊?不知道那9个工会现在都在哪里啊?

返去问下你地个傲雪,牧村南系几时玩RO的吧,哈哈,你连蓝天比人轮奸都不知,你都敢话自己公测就玩,哎

原帖由 kinds 于 2008-3-26 00:18 发表

是华C+华S 啊,是2个服
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:18 发表

上C~

同我一样哦```

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:17 发表

小朋友你是不是看不懂中国话啊?小学毕业了没?我都不知道蓝天啥时候被9个工会打怎么知道我当时是在哪个F啊?不知道那9个工会现在都在哪里啊?

关你seo事咩,你睇返你自己之前d帖错咗几多只字啦,含住条7摞个放大镜慢慢数啦盲柄

你唔知道嘅嘢就多啦,唔知就唔好扮知啦捞seo,乜7都唔知就出嚟喷两嘢你估你个会就会翻身啊,无咁傻seo啦好无?

生系广州人..死系广州淫..要我讲普通话??紧系无可能..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

煲冬瓜.

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:14 发表

无啦啦去开上海就返嚟广服做咩?想称霸广服啊响先开嘅上海学到少少嘢?

你而家唔係响斐杨玩緊泥沙咩?定係无城啊俾人打到?你比其他人早玩Ro就係学到D嘅嘢咋?

比如话: 如何按蝴蝶翅膀回避过多嘅敌人?

我在哪里玩关你P事啊?傻伐~见过傻的,没见过像你这么傻的~

不过觉得起上海服玩没引```等广州服开佐就走翻广州服玩咯````

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:19 发表

关你seo事咩,你睇返你自己之前d帖错咗几多只字啦,含住条7摞个放大镜慢慢数啦盲柄

你唔知道嘅嘢就多啦,唔知就唔好扮知啦捞seo,乜7都唔知就出嚟喷两嘢你估你个会就会翻身啊,无咁傻seo啦好无?

那你帮我挑几个错别字出来呢~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:21 发表

我在哪里玩关你P事啊?傻伐~见过傻的,没见过像你这么傻的~

梗係关我事啦,无你咁英明嘅领导又点会有成班内挂嚟俾我地杀呢?你千其无唔玩添喔