返回列表 发帖
顶楼仲晤喺我嘅???????

原帖由 吖吖仔 于 2008-3-26 00:06 发表
果然系潜力帖,最后一晚先发威

因为有傲雪嘛
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

自大狂````

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:11 发表

不清楚,可能在上海C或者上S或者北C或者北I~也可能已经到华南C了~要看是什么时候的了~ 不知道我开始玩RO的时候你在哪啊?在哪个乡下玩泥巴吗?

我系广州人..紧玩广州服
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:11 发表

不清楚,可能在上海C或者上S或者北C或者北I~也可能已经到华南C了~要看是什么时候的了~ 不知道我开始玩RO的时候你在哪啊?在哪个乡下玩泥巴吗?

无啦啦去开上海就返嚟广服做咩?想称霸广服啊响先开嘅上海学到少少嘢?

你而家唔係响斐杨玩緊泥沙咩?定係无城啊俾人打到?你比其他人早玩Ro就係学到D嘅嘢咋?

比如话: 如何按蝴蝶翅膀回避过多嘅敌人?

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-26 00:13 发表
顶楼仲晤喺我嘅???????

猪武你去去去..去装你的AMD补丁去..

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:06 发表

你摞机票同准六星套房出嚟咪得咯,而家係你自己屎唔识召唤,求人教你唔该你就无咁老seo

整一SB,你都没表演出来,我凭啥先帮你弄啊?你以为我跟你一样傻的啊?

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

谁先重要吗?比谁最后离开吧...
笑到最后才是胜利者。
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

原帖由 zjy311 于 2008-3-26 00:14 发表

猪武你去去去..去装你的AMD补丁去..

[m_装可怜] [m_装可怜] 我装咗都喺晤得..所以我双开索性关咗一嗰Cpu算了..[m_害羞] [m_害羞]

字都打错``翻去小学学下语文先啦

最烦你吾玩,最怕你吾玩。
最愁你吾玩,最惊你吾玩。

最烦你吾玩SE,最怕你吾玩SE。
最愁你吾玩SE,最惊你吾玩SE。

最烦你吾用内挂,最怕你吾用内挂。
最愁你吾用内挂,最惊你吾用内挂。
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:14 发表

整一SB,你都没表演出来,我凭啥先帮你弄啊?你以为我跟你一样傻的啊?

29号..金慧眼..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-26 00:15 发表

[m_装可怜] [m_装可怜] 我装咗都喺晤得..所以我双开索性关咗一嗰Cpu算了..[m_害羞] [m_害羞]

比我还笨

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:14 发表

唔係啊伐?你边个乡下咖?先付后用呢個咁简单嘅道理你都唔明?唔通你个乡下仲停留响第一次工业革命?

原帖由 濑户璨 于 2008-3-26 00:12 发表

小朋友,你究竟知唔知广CS系几时开嫁~~~哈哈~~~~~~~~

小朋友你是不是看不懂中国话啊?小学毕业了没?我都不知道蓝天啥时候被9个工会打怎么知道我当时是在哪个F啊?不知道那9个工会现在都在哪里啊?

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

最后离开````无咩意义啦```谁胜谁负```自己明白就的```唔洗话到时斗工会命长甘```开住个二三个人的工会死都唔肯离开GVG`````