返回列表 发帖
原帖由 kaulunkay 于 2008-3-25 23:56 发表

你出来回机票包吃宿准六星嘅人地咪去show俾你睇咯捞seo

可以,只要你SHOW得出~别说我不给你机会~捞SEO~你SHOW不出咋办呢?SB?

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:02 发表

原来你就是陈冠希啊?我想刚刚谁在说我呢~原来是你陈冠希在说我啊~失敬失敬~

你白内障就无出嚟等死啦,企埋一二边含7啦,你个死样都话似陈皮咯,再唔係就似陈包皮啦

大家唔好踢爆距,个时没广S服的~~~等距自己意淫去

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:04 发表

可以,只要你SHOW得出~别说我不给你机会~捞SEO~你SHOW不出咋办呢?SB?

你摞机票同准六星套房出嚟咪得咯,而家係你自己屎唔识召唤,求人教你唔该你就无咁老seo

果然系潜力帖,最后一晚先发威

睇咗一集18禁不禁就多咗咁多页.

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:00 发表

我介绍你去广东省人民医院专科医治白内障

这个比较适合你~我不需要

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:07 发表

这个比较适合你~我不需要

适唔适合你话事啊盲柄,要医就趁早咯,唔係到时候连上嚟论坛嘅机会都无埋啦捞seo

原帖由 ╰☆PPの雯籽︷ 于 2008-3-26 00:00 发表

偶只想听伱說,豬叮說菂偶庅興趣,地球人都知道他粨癡菂,oh,忘孒,您是冥王星人

总比某些连人都不是的东西好~

我想问下``你边个服出生的???杀波利的``

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:08 发表

对不起。。。我是猪
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:08 发表

喂好无瘾喔,你有无第二样嘢讲啊,无嘢讲就收爹啦,养足精神聽日俾我地轮啊知无?千其无唔上啊!充好点卡啊!

原帖由 濑户璨 于 2008-3-26 00:01 发表

公测先玩?哈哈,我都费事讲我系几时了,你自己慢慢YY吧,仲未答我,蓝天比人9个会血洗个时你响边

不清楚,可能在上海C或者上S或者北C或者北I~也可能已经到华南C了~要看是什么时候的了~ 不知道我开始玩RO的时候你在哪啊?在哪个乡下玩泥巴吗?

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:04 发表

你白内障就无出嚟等死啦,企埋一二边含7啦,你个死样都话似陈皮咯,再唔係就似陈包皮啦

总比你连包皮都没的好吧?~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:11 发表

不清楚,可能在上海C或者上S或者北C或者北I~也可能已经到华南C了~要看是什么时候的了~ 不知道我开始玩RO的时候你在哪啊?在哪个乡下玩泥巴吗?

小朋友,你究竟知唔知广CS系几时开嫁~~~哈哈~~~~~~~~