返回列表 发帖
原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:55 发表

那你倒帮我办办看不停地进出传送阵,还能按好ALT+G+下拉点到紧急召唤这个技能召唤出来~
你啥时候表演一下?

你出来回机票包吃宿准六星嘅人地咪去show俾你睇咯捞seo

讲左甘多次``29号自己来金慧眼睇就得啦`

原帖由 和平 于 2008-3-25 23:55 发表
来吧 29号双方会长现身网吧 看看谁是无能

睇完5忿支持厄運樓飠包汏賽...
重新開始...❤菂旅程...

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:55 发表

那你倒帮我办办看不停地进出传送阵,还能按好ALT+G+下拉点到紧急召唤这个技能召唤出来~
你啥时候表演一下?

你望不到吗??29号晚金慧眼啊
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 ╰☆PPの雯籽︷ 于 2008-3-25 23:37 发表
莪說那個cloud811101同學,莪只想知道伱是怎麽可以把活人看成外挂菂,蒖菂,莪佷好奇,只対這個,至于伱和豬叮就算有奸情莪都鈈想知道,莪只想知道伱是怎麽把活人看成外挂菂,今次而已,其它菂莪沒興趣

猪叮不是承认了吗?还需要我解释啥呢?你问猪叮不就可以了?

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:58 发表

雯啊。。工会版内挂可以设置跟住敌对盟D人走街走咖。。你认左驱拉。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 濑户璨 于 2008-3-25 23:46 发表
哈哈~~~~敢问cloud811101玩左几多年RO

公测的第2天~估计比我早的也没几个了~咋~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:58 发表

我介绍你去广东省人民医院专科医治白内障

偶只想听伱說,豬叮說菂偶庅興趣,地球人都知道他粨癡菂,oh,忘孒,您是冥王星人

原帖由 zjy311 于 2008-3-25 23:59 发表

雯啊。。工会版内挂可以设置跟住敌对盟D人走街走咖。。你认左驱拉。。

冇冇冇,喺伱用咋,搞到莪裃死咧,莪D智商高伱咁多,手動就ok孒

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:00 发表

公测先玩?哈哈,我都费事讲我系几时了,你自己慢慢YY吧,仲未答我,蓝天比人9个会血洗个时你响边

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:00 发表

你收皮啦好无韩服呢?国际服呢?日本服呢?

无扮晒高资历咁啦,玩咗咁耐连个工会都打理到咁嘅死样

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-25 23:49 发表

你就收皮啦,你陈皮咋你

原来你就是陈冠希啊?我想刚刚谁在说我呢~原来是你陈冠希在说我啊~失敬失敬~

我内测玩...