返回列表 发帖
麻煩cloud811101 這位同學回答丅啊,哪里看出來莪是外挂菂?莪蒖菂佷好奇
重新開始...❤菂旅程...

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-25 23:20 发表

你盲9咗定白内障啊?有名你唔识睇啊?

我说的是游戏名~
像你起的这种ID,跟"屎"太林,"马甲"这种基本没什么区别

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:19 发表

先亮出你的名字再来说话~无名鼠辈就免谈了~

甘你又系边个鼠辈??我都唔识你的```````

再请cloud811101发表一下你地内挂感想,我地已经讲左我地感想了,请你唔好再逃避问题

原帖由 zjy311 于 2008-3-25 23:15 发表

如果因为过年那时的爆城结果我错了的情况下我会认。。如果不是的话。。对不起。。我不认。。

仲有。。我无明显地话过EK用内挂。。我比较想听解释罢了。。

其实我只想听认或者不认,其他的废话不想听~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:10 发表

你还打算拿这张所谓的内挂图来丢人现眼吗?

我只是看到有人给打到要发神经的表现而已```

难听D讲句,你cloud811101又算老几,你RO叫咩名我地没人知,我地都没兴趣知

第三帖,麻煩cloud811101 這位同學回答丅啊,哪里看出來莪是外挂菂?莪蒖菂佷好奇佷好奇佷好奇佷好奇佷好奇
重新開始...❤菂旅程...

发得5好。。来多次
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

N无聊的飘过
没人说话真的很无聊
秒杀闪掉吧
补丁变更职业限制的时代已经到来
大家速度更新啊!
详情请咨询神话工会更新补丁。

原帖由 ╰☆PPの雯籽︷ 于 2008-3-25 23:20 发表

呀,居然有人話莪喺外挂,太神奇咧,請問伱鏦邊辷嚸發現莪喺外挂菂?
喺伱地D有魂ck嚸都音莪5死定喺几嗰LJ追住莪銩都冇用又或者喺伱見到莪1秒30次尖叫,衝菛仲猛濄伱庅?

我只想知道猪叮的话是不是作数,只想知道他认不认,对其他的我没兴趣知道~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:26 发表

其实我只想听认或者不认,其他的废话不想听~

你那么地想听。。我承认好了。。反正我点解释敌对盟都系5会信的了。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

看这份激情能不能坚持到只有免费和收费2F
补丁变更职业限制的时代已经到来
大家速度更新啊!
详情请咨询神话工会更新补丁。

有图添了。。你大大声地讲我系内挂好了

cloud811101如果你系男人,就发表埋你对自己人D内挂有咩感想先闪人,唔系你就返去叫EK喂奶你吃算了