返回列表 发帖
你讲感多野做咩喔,你先发表一下自己人用内挂系咩感想先啦,你唔系好鄙视内挂咩

原帖由 zjy311 于 2008-3-25 23:13 发表

最后得城时间。。感觉5到会有会长得闲到专登去正个感噶野出来玩。。如果你觉得我丢人现眼。。使5使我发我自己PS噶内挂图你看??

好啊`发来看看啊~看看你的PS技术如何

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-25 23:15 发表

其身不正居然出嚟做架两?你收遮啦捞seo

返你个上海服可能仲有D建树嘅

先亮出你的名字再来说话~无名鼠辈就免谈了~

原帖由 屎太林 于 2008-3-25 23:17 发表
你讲感多野做咩喔,你先发表一下自己人用内挂系咩感想先啦,你唔系好鄙视内挂咩

佢係鼓励自己人用内挂,鄙视人地用外挂

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:19 发表

先亮出你的名字再来说话~

你盲9咗定白内障啊?有名你唔识睇啊?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:13 发表

我说你5T用全自动诗人舞娘OM的GVG外挂,你认不认呢?你只要回答我"认"或者"不认"

呀,居然有人話莪喺外挂,太神奇咧,請問伱鏦邊辷嚸發現莪喺外挂菂?
喺伱地D有魂ck嚸都音莪5死定喺几嗰LJ追住莪銩都冇用又或者喺伱見到莪1秒30次尖叫,衝菛仲猛濄伱庅?

重新開始...❤菂旅程...

原帖由 屎太林 于 2008-3-25 23:17 发表

你该先问5T的~他们不是都好鄙视内挂的吗?还跟神话同盟?他们有何感想?

为什么不截截我前前后后刷那句话足足有10几秒的那段?

所以就话揾次唔好俾我估中得唔得,真无瘾...

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:18 发表

好啊`发来看看啊~看看你的PS技术如何

小弟不是太晓PS。。是华软果班笨蛋P的。。P得5系几好噶话你闹驱吧
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:13 发表

我说你5T用全自动诗人舞娘OM的GVG外挂,你认不认呢?你只要回答我"认"或者"不认"

你边位啊上嚟老seo?上庭啊而家,我叫你而家收遮啊捞seo,听唔听到啊?

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-25 23:19 发表

佢係鼓励自己人用内挂,鄙视人地用外挂

这话用在神话身上太合适了~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:21 发表

你该先问5T的~他们不是都好鄙视内挂的吗?还跟神话同盟?他们有何感想?

很黄很暴力+为求目的不择手段
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 极速Ekin 于 2008-3-25 23:21 发表

下期六合彩几多,透露几个num嚟听下咧

原帖由 极速Ekin 于 2008-3-25 23:21 发表

EK。。我那时跳左上去召唤。。帮你5到。。

原帖由 cloud811101 于 2008-3-25 23:21 发表

应该先问蓝天``同反对同盟有乜感想`~?想痴个工会版么`?