返回列表 发帖
原帖由 靓の曙光 于 2007-11-20 10:14 AM 发表
早就叫左你地5好安公公安公公甘叫,將人地最大隱私甘揭發出離,怪5到安公公甘激氣拉。
其實都5系5需要拉同盟,有加隆果果安公公甘黑人憎的傻閪系度,想拉同盟都難,都系要有賤瘋甘一樣黑人憎的傻閪先同距地 ...

都叫佐你架啦,乱7甘改名,惊死无人知你系处,越话系处果D,越5系处,越cheap过D鸡。
公共鸡,处咩吖处。又要靓,又要处,有凤来仪阁特产呀?水饺多少钱一晚呀?黑5黑人憎,唔系得你讲就得既,老处~~~

仲有边个想改花名,继续跟贴~包你满意~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

早就叫左你地5好安公公安公公甘叫,將人地最大隱私甘揭發出離,怪5到安公公甘激氣拉。
其實都5系5需要拉同盟,有加隆果果安公公甘黑人憎的傻閪系度,想拉同盟都難,都系要有賤瘋甘一樣黑人憎的傻閪先同距地合的來。
正所謂物以類聚就系指甘拉。
新I.T.E.联盟长期收人GVG无工资
http://game.onw.cn/bbs/forumdisplay.php?fid=46

原帖由 cloud0510 于 2007-11-20 08:56 AM 发表

我们需要拉同盟吗?都是你们直接送过来的~
有了你们的果果、安公公、加隆,对你们神话的同盟自然就会形成了~

捞閪,我地唔需要拉同盟,有烈魂已经足够。
只有弱者,自惭形愧既人,先需要不断拉同盟。就系你只死捞閪果边D人越黎越少,先需要不断同盟.
如果我地昔日既同盟能过你果边,恭喜下你,你地又有空位啦。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

果只甘既死捞閪~而家同你班捞閪有仇吖~~公你老母!你老母就公!
大爷有0者0者架!唔似得你班半死不活既垃圾閪~~你班傻閪早死早着啦~~系度吵9住晒,仲顶到几十页。

讲野又唔经大脑,唔睇贴,一味回贴,要人复完一贴又一贴,讲完一次又一次。见到呢D,已经讲:“算~~~”
最讨厌既系颠倒是非黎阐述自己0岩,人地错。指鹿为马,子虚乌有。错咪错咯,输咪输,赢咪赢咯。
神话呢两期战报都系我写,星期三,打得好,打得好老閪,我亦写得唔客气。
星期六,系差,虽然有好多个致命原因,但我一直都唔提,因为打得唔好,就系打得唔好,无谓俾甘多籍口自己,写战报亦客客气气,唔通仲老老閪閪咩~
都话,实践是检验真理的唯一标准,讲甘多托咩。

神话+水鱼最9差,D人又屎閪,成个会都内挂兼外挂,个个RP差到无鳞,微操又差,D人又扮野,又老閪,人人得而诛之,天打雷劈,得喇挂?
请勿再跟贴,问问题。有问题之前都答晒。要了解历史自己翻贴,我地唔系录音机。
仲有,睇问题时,自己过下脑,唔好人话乜,你就话乜,阿呢吉帝。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

为战报添砖加瓦~
风也萧萧,雨也萧萧,瘦尽灯花又一宵。

Good morning....

狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

原帖由 搁浅←轨迹 于 2007-11-19 23:45 发表
呵呵,堂堂华南S和华南C的2个服合过来不够人打,就去到处扮小狗拉同盟.蛇鼠一窝了,就开始扮反神话大联盟.
神话算什么?神话能挨这么久,能打到某些自以为事的大会这样.什么都够满足的了

我们需要拉同盟吗?都是你们直接送过来的~
有了你们的果果、安公公、加隆,对你们神话的同盟自然就会形成了~

原帖由 搁浅←轨迹 于 2007-11-19 23:36 发表
惟有你家东方不败可以自设核武?

东方不败是当年赠给你们岳不群们的升级版本,别来学嘴学样~!

真郁闷

一早上都没人了?

只能听晚再激情了?

[m_hi] 各位早上好,一天3吨饭。

原帖由 刺者 于 2007-11-20 05:29 发表
LS几位说的我看不懂.是繁体字?

最近的老师都喜欢拿找工作为话题来写论文[m_怒]
接着忙...

外星语~!