返回列表 发帖
原帖由 cloud0510 于 2007-11-20 10:51 AM 发表
我当然知道什么原因,吵得这么沸沸扬扬,再不知道就奇怪了~
当然,其中的主角就有你一个了~
是你先提到你们曾经的同盟的~可不是我先提的~ 搞搞清楚~~~

我讲乜你都未知,就系我上几贴讲果种人,贴又唔睇,系度盲从,跟跟跟~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 cloud0510 于 2007-11-20 10:40 AM 发表
莫非你很希望G会同盟进我们盟来一起打你们?看来你很有被虐倾向嘛,被虐成这样还希望再多点人来~

Contonese睇唔明,你可以打你家乡最熟既话架,闹我啦,不过,我睇唔明,大把人睇唔明~~~
相反,打CTN,大把人睇得明,就你睇唔明,我而家闹紧你吖,捞閪~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 ansonkids 于 2007-11-20 10:46 发表

我唔想同捞閪打捞话,你自己揾翻译,G会同7彩离开?咩原因,你知咩?
你有份咩?人地G会同七彩都未出声,你....凭咩?边位呀?过主啦~~~

我当然知道什么原因,吵得这么沸沸扬扬,再不知道就奇怪了~
当然,其中的主角就有你一个了~
是你先提到你们曾经的同盟的~可不是我先提的~ 搞搞清楚~~~
风也萧萧,雨也萧萧,瘦尽灯花又一宵。

原帖由 靓の曙光 于 2007-11-20 10:45 AM 发表
整容系無法將一個公公整成正常人的,安公公你死心拉

你又知?行家播~~~整佐几多条呀?整落....个....容....度?甘核突,系你先捻得出~~~
系个面度生几条野好睇咩?怪5知叫靓,要见到曙光啦,终于点题啦~画龙点睛~

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 cloud0510 于 2007-11-20 10:42 AM 发表

真是死鸭子嘴硬~如果不是因为G会和7彩的离开,你还会说什么有烈魂足够了?哈哈~

我唔想同捞閪打捞话,你自己揾翻译,G会同7彩离开?咩原因,你知咩?
你有份咩?人地G会同七彩都未出声,你....凭咩?边位呀?过主啦~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 ansonkids 于 2007-11-20 10:39 发表

我都话你中意叼尸架啦~~~妹妹?下世都睇怕有得比你叼既~~~
你中意叼自己妹妹架?小心生畸形怪胎吖~~~就需要靓。但又要见到曙光,去佐边度整过黎呀?南韩定日本进步过呀?~~~

整容系無法將一個公公整成正常人的,安公公你死心拉
新I.T.E.联盟长期收人GVG无工资
http://game.onw.cn/bbs/forumdisplay.php?fid=46

[m_我错了] 我的600楼。。。。就因为卡了一下就没有了~

原帖由 ansonkids 于 2007-11-20 09:58 发表

捞閪,我地唔需要拉同盟,有烈魂已经足够。
只有弱者,自惭形愧既人,先需要不断拉同盟。就系你只死捞閪果边D人越黎越少,先需要不断同盟.
如果我地昔日既同盟能过你果边,恭喜下你,你地又有空位啦。

真是死鸭子嘴硬~如果不是因为G会和7彩的离开,你还会说什么有烈魂足够了?哈哈~

原帖由 靓の曙光 于 2007-11-20 10:34 AM 发表
個晚你妹妹被我叼完後,距同我講,做男人要好似我甘猛先得噶,距個大佬就無7用啦,不舉噶,想穩距解決下都5得,真系死太監來的。

我都话你中意叼尸架啦~~~妹妹?下世都睇怕有得比你叼既~~~
你中意叼自己妹妹架?小心生畸形怪胎吖~~~就需要靓。但又要见到曙光,去佐边度整过黎呀?南韩定日本进步过呀?~~~

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 ansonkids 于 2007-11-20 09:58 发表

捞閪,我地唔需要拉同盟,有烈魂已经足够。
只有弱者,自惭形愧既人,先需要不断拉同盟。就系你只死捞閪果边D人越黎越少,先需要不断同盟.
如果我地昔日既同盟能过你果边,恭喜下你,你地又有空位啦。

莫非你很希望G会同盟进我们盟来一起打你们?看来你很有被虐倾向嘛,被虐成这样还希望再多点人来~

600蒹顶楼~~~

占~~~~~~~~

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

個晚你妹妹被我叼完後,距同我講,做男人要好似我甘猛先得噶,距個大佬就無7用啦,不舉噶,想穩距解決下都5得,真系死太監來的。
http://game.onw.cn/bbs/forumdisplay.php?fid=46

原帖由 靓の曙光 于 2007-11-20 10:30 AM 发表
我都想做處阿,可惜叼晒你全家女性之後想都無用了

你中意叼尸架?定中意叼骨呀?大把山坟等紧你,唔使等到清明重阳。
乜有D甘既癖好~~叼尸的人。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

已经指名道姓黎闹人架啦,D人系都要犯贱,加把口入黎,先撩者贱,鸡即系鸡,唔怕生坏命,最怕改坏名。
越话处,就越无处,返国际机场男(女)厕所啦,果度你大把客,一个一个轮住上,各民族种族都有,包造到你满意。

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

我都想做處阿,可惜叼晒你全家女性之後想都無用了