返回列表 发帖
我前半个钟都申请做智者先

原帖由 pt傻包 于 2008-3-26 01:20 发表

退会做低你地2个``

[m_吃惊]珊包作反啊..

原帖由 zjy311 于 2008-3-26 01:20 发表
[m_我不要] [m_我不要] 再拆我反面杀人..

[m_装酷] 潴叮祢抽赢狂暴大只K先吧[m_得意]

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-26 01:14 发表

听晚继续同Kelly联手..拆潴叮召唤~

退会做低你地2个``

[m_我不要] [m_我不要] 再拆我反面杀人..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-26 01:14 发表

原帖由 zjy311 于 2008-3-26 01:10 发表

叼你么..我个吟唱条去到3分之1就召唤左出来拉..仲5系3秒啊??

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-26 01:03 发表
[m_装可怜] 成日讲5秒召唤..我手头上都有张蓝天嘅..

叼你么..我个吟唱条去到3分之1就召唤左出来拉..仲5系3秒啊??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:55 发表

你们呢?

我系步广S一哥后尘

[m_装可怜] 成日讲5秒召唤..我手头上都有张蓝天嘅..

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:54 发表

据说这个是007的契弟?不知道007阿认的哇?不会是没人认的野种吧?硬攀007做大哥?

对不起..我系J枫契弟..到E家呢个局面..我点都硬攀驱的..

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-3-26 01:01 发表

[m_得意] [m_得意] [m_得意]
[m_得意]
听不懂白话,就叫"狗语"
"野种"说自己吧?
来了,来了,人身攻击了..

[m_挠PP] 讲晤濄人就喺咁嘎喇..惯喇惯喇.睇开D吧..