返回列表 发帖
原帖由 热血浆糊 于 2008-3-26 11:42 发表

我以前几个会都入过,难度你会比我更清楚,你既然好肯定地话5T内挂,我都可以好肯定你地有外挂OM,反正这几天等图就系了

[m_得意] 我好怕啊~知道神话就内奸厉害嘛~内奸战略又不是用了一次两次了~
不过行得正不怕影子歪~说吧`要给你几天时间~

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:44 发表

你出飞机票?

你甘高地位,叫蓝天派几个代表出黎就得啦,我地有话请你么?你在蓝天算什么呀?你地要是怕我地真人PK你,可以打定110先

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 11:43 发表

如果你老母係男人? 你去拍个DV嚟等大家开下眼界咧?

[m_吃惊] 等你先证明猪叮是只猪再说~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:47 发表

[m_得意] 我好怕啊~知道神话就内奸厉害嘛~内奸战略又不是用了一次两次了~
不过行得正不怕影子歪~说吧`要给你几天时间~

持目以待吧小朋友,叫好你地D人呢几晚唔好开外挂OM了

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:49 发表

[m_吃惊] 等你先证明猪叮是只猪再说~

猪叮係猪成个广s都知道,但你老母係男嘅的确係本世纪最大发现,唔去摞专利晒咗啦

冇意思,就喺度吹水,丄課去...跟住繙去攞蛋糕
重新開始...❤菂旅程...

原帖由 濑户璨 于 2008-3-26 11:48 发表

你甘高地位,叫蓝天派几个代表出黎就得啦,我地有话请你么?你在蓝天算什么呀?你地要是怕我地真人PK你,可以打定110先

[m_吃惊] 我的位子的确不算很高~说实话,我们盟内还算是人人平等的~莫非你们那边有啥所谓的高层?会是属于某一层人的?其他人都是低等的?[m_吃惊]

原帖由 濑户璨 于 2008-3-26 11:50 发表

持目以待吧小朋友,叫好你地D人呢几晚唔好开外挂OM了

[m_得意] 你倒告诉我你所谓的"几天"是要几天呢?知道"几"是什么含义吧?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:53 发表

[m_吃惊] 我的位子的确不算很高~说实话,我们盟内还算是人人平等的~莫非你们那边有啥所谓的高层?会是属于某一层人的?其他人都是低等的?[m_吃惊]

係咪你大佬无时间管教你就岀嚟到处老seo人地?

嘴硬係无用嘅,手瓜唔硬今晚一样质死你,呐~蓝天

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 11:51 发表

猪叮係猪成个广s都知道,但你老母係男嘅的确係本世纪最大发现,唔去摞专利晒咗啦

没包皮的鸟又飞出来了~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:55 发表

[m_得意] 你倒告诉我你所谓的"几天"是要几天呢?知道"几"是什么含义吧?

含你老母啊含,好似你咁含住条7周街走咁啊?唔係吖伐,吹箫岩你多d

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 11:55 发表

係咪你大佬无时间管教你就岀嚟到处老seo人地?

嘴硬係无用嘅,手瓜唔硬今晚一样质死你,呐~蓝天

大佬?哈哈~我们这里都是朋友,没有大佬~
莫非你们还是什么黑社会啊?~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:53 发表

我没讲过我地有分层喔,你唔好响到强词夺理了,你真当自己大人物,可以代表蓝天出黎呀??

为了迈进20页也占楼

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:56 发表

没包皮的鸟又飞出来了~

咩啊陈皮?你d包皮dump到落地仲未去睇医生啊?