标题: [历史] 繼續記念我的朋友 [打印本页]

作者: 大佬Dicky    时间: 2008-11-24 00:46     标题: 繼續記念我的朋友

忘記左玩ro幾耐了,聖域之門-_,-開始了...黑社會
██4條:咸濕功力不在我之下 個腦轉數快 認識時間.... ....忘記了....有絕對的默契
██龍:由廣服色到而家 幾聰明下[m_装酷] 有咩吾色都可以問到距[m_得意] 最服距的地方...咬電池大的-永遠不會感到累[m_倒]
██肥婆kito:睇個名都知啦[m_对视] 好鬼肥嫁距..成日話自己靚女-.-都大學了..."醜"字仲未色寫...
██大蛇:-.-第1句想同你講.....叼7你好無呀-.-再提xx殺手就#!@*#(@&!)(<<<不雅文字不打出來...
██鐵佬:[m_bye] 1位對任何事情都要求完美的人-_,-忍耐力都十分高...見你可以晚晚挨夜升級就睇得出....
██豬(威&明):2位兄弟~好想再去廣州找你地-.-要番工...都係要等下吧
██榮佬:十分支持跟信任我的1位人物-_,-不過你都要對人有一定的防範...咪再被人呃啦...
██波羅:你..你你...你你你...太容易信人啦-.-被人呃ge機率仲高過榮佬..小心d啦你
██人品倫:-.-每日記住上香呀....做多d好事啦-.-.....人品...不用提了...-_,-
██室長:-_,-多謝哂你每次gvg都開隻"雞"黎支持我...下次如果可以燒埋隻雞被我更加好...
██烏鴉(公&婆):男的聰明..不過女的更聰明..-_,-由你2轉色到3轉-_,-感情不錯的2公婆..給我1種"嫁雞隨雞~嫁狗隨狗~嫁著烏鴉...."後面3個字留番被你地吧-_,-
██水寒:呢位廣服戰友-一直戰到黎聖域~實力高超~都係鍾意你玩心0多d[m_装可怜]
██芒果(仔&囡):就係你地...你...玩鑽石玩到大巴帽..害我花了接近1e在鑽石個臭女人身上..我恨你..更恨你的大巴帽引誘我...
██伯爵:失中左十分久的獵人...神射先岩...-_,-有機會再同你玩吧
██冰豬:冰豬呀冰豬~自從打工後就好少係ro見你...多d上吧..掛住你...好想用哂衫d e架掛起你...
██哂氣:溝女第1~打機第2的靚仔cm~當然...靚極有限個隻.....-.-[m_被抛弃]
██狼:十個古惑9個衰.自己霖清楚吧
██大索:咪甘懶~~~~~快d搵工啦你
██葉葉:口才了得....不過..在天之靈安息吧...[m_倒]
██老花:忘記左玩ab大,火爆當頭的你...別砍我..我道歉...
██舊愛:好耐未見過你..應該話好q耐未見過你...呢排死左去邊呀...報個夢被我
██超:霖起舊愛個sb就即時想起你..無法啦..sb3人組..
██西c:sb3人組之首..想起你了...
██籃&auin:2位升天甘耐...投胎去左邊呀
██絕色爆爆:n年前的人物....仲記得你...專爆金的ck..
██傻ki:睇番d圖先記得你-.-sorry了
██靚女琪:靚就靚...不過...有好大的飛機場...日日有飛機升降的-.-要睇相...-_,-可找我

████████████以上都是我已故的朋友...我-Dicky係到答應你地.一到初1/十五就買燒豬同酒被你地~ps燒豬太貴...買燒肉算吧...酒能亂性..清水算吧....以上排名不分先後.無名的晚上報夢被我吧██████████

http://you.video.sina.com.cn/b/13505287-1380213865.html
http://you.video.sina.com.cn/b/13507354-1380213865.html
http://you.video.sina.com.cn/b/13505607-1380213865.html
http://you.video.sina.com.cn/a/2247585-1567208812.html
[m_OK]

作者: 大佬Dicky    时间: 2008-11-24 00:46

我希望今次沒有班竹所說的"沒有實質性的吵架"
作者: ガンダム00    时间: 2008-11-24 00:58

戆度又册来了。
作者: 大佬Dicky    时间: 2008-11-24 01:06

班竹叫我不要吵一些沒有實貿性的架
作者: 超級國皇~!    时间: 2008-11-24 01:36

你仲有冇玩SY??
作者: 大佬Dicky    时间: 2008-11-24 09:22

當然有.日日玩
作者: ,香蕉    时间: 2008-11-24 09:51

我帮手顶下!
作者: 大〃蛇々丸    时间: 2008-11-24 14:00

第一句就#!@*#(@&!)我``悲哀啊``[m_走开]
ps:你d图无张有我的``枉我以前场场出席甘制``[m_我错了]
作者: ガンダム00    时间: 2008-11-24 14:01

已经西特了害要册来显?
作者: 魯逗    时间: 2008-11-24 15:53

顶下D哥    我真系未系过黑社会G过…等有机会都离玩下啦
作者: kīTō    时间: 2008-11-24 16:57

去去去~~我呢D叫標准身材啊!!!你果D先叫肥 死肥豬
作者: alucardxcc    时间: 2008-11-24 17:29

按时打开年按时扩大今年那么内啊矛盾满男漫道马上内那么撒们,年没,按摩,大拿们,思念明年每那时,那达慕三脑筋空气我卡莫斯科的米哦氨基酸的开幕顺口溜大妈胜利棵坷拉看来集散地坷拉觉得看见那时扩大内可没,按时难道没,思念打发艰苦后撒旦内马上难道旧喀哒哈教科书那么三大家鼠开会大家那么思念的阿克苏难道按时难道棵安静喀什的老喀什巨大思念的旧喀什难道就喀什变化呆板上打开随便拿大上等兵忘记棵版纳思念矛盾吧安康那时大五金棵和大拿,山道年忘记扩大糊精多哈三季稻女娲棵可那时矛盾内文科机难看艰苦单位奶奶按时明年的年,麻酥酥矛盾,内外外年!!

加纳四大皆空爸爸那时明年没,按时大家困难马赛克难道奥妙思念的那边,按时的环境喀什大卡似的安静不能大妈说不定那么。撒旦哈思念吧那么说不定没那时不但每那时不但那么说不定阿芒拿随便打算那么点白!
作者: 星猪    时间: 2008-11-24 17:56

原帖由 kīTō 于 2008-11-24 16:57 发表

阿姨你要诚实啊...[m_吐]
作者: kīTō    时间: 2008-11-24 20:32

原帖由 星猪 于 2008-11-24 17:56 发表

阿姨你要诚实啊...[m_吐]

死猩猩以後5+你入會 =你無得落基地
作者: waqi    时间: 2008-11-24 20:44

呵呵 的确记得纪念 ..
作者: ↘懒懒﹏閑    时间: 2008-11-24 21:00

原帖由 kīTō 于 2008-11-24 16:57 发表

我证实!你系肥婆-_,-
作者: 大佬Dicky    时间: 2008-11-25 00:25

原帖由 大〃蛇々丸 于 2008-11-24 14:00 发表
第一句就#!@*#(@&!)我``悲哀啊``[m_走开]
ps:你d图无张有我的``枉我以前场场出席甘制``[m_我错了]

-.-明顯你是賭神傳人啦....不會影相的..
作者: 大佬Dicky    时间: 2008-11-25 00:26

原帖由 ↘懒懒﹏閑 于 2008-11-24 21:00 发表

我证实!你系肥婆-_,-

我不講大話的.有人証-_,-
作者: 切你9仔    时间: 2008-11-25 10:31

KITO 系个肥婆....我偷体过...
作者: 大佬Dicky    时间: 2008-11-26 09:30

更新4個記錄-3-古吾到被我搵番d網[m_挖鼻子]
作者: c伦    时间: 2008-11-26 11:14

我好有人品锝..过去确实好怀念呢``
作者: 星猪    时间: 2008-11-26 19:39

原帖由 kīTō 于 2008-11-24 20:32 发表

死猩猩以後5+你入會 =你無得落基地

我错啦..
作者: kīTō    时间: 2008-11-26 19:54

原帖由 星猪 于 2008-11-26 19:39 发表

我错啦..

太遲了 求我吧 可能會+你入會噶
作者: 星猪    时间: 2008-11-26 21:14

原帖由 kīTō 于 2008-11-26 19:54 发表

太遲了 求我吧 可能會+你入會噶

求阿姨咯
作者: 大〃蛇々丸    时间: 2008-11-26 21:24

[m_走开] 你竟然比KITO要挟``
我地要尊重事实啊``[m_叹气]
作者: 星猪    时间: 2008-11-26 21:31

原帖由 大〃蛇々丸 于 2008-11-26 21:24 发表
[m_走开] 你竟然比KITO要挟``
我地要尊重事实啊``[m_叹气]

有无相啊...
作者: kīTō    时间: 2008-11-26 21:43

原帖由 星猪 于 2008-11-26 21:14 发表

求阿姨咯

態度5 OK 5接受
作者: 大〃蛇々丸    时间: 2008-11-26 23:55

有的``KITO``发么``[m_傻笑]
作者: 大佬Dicky    时间: 2008-11-27 01:26

肥婆真人照發售~1z起./..絕對真實

欢迎光临 浆糊论坛-RO小站 (http://bbs.rohome.cn/) Powered by Discuz! 7.2