返回列表 发帖

[心得] 红斗篷得到全攻略*我见人人问先打出黎ja*

转自:http://www6.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

红斗篷得到全攻略*我见人人问先打出黎ja*

睇完回一回好wo /.\
*睇完大家回, 下次吾打na唉=_=...我就系睇2000fun其他post出现问题
先想打过一次*.....大约拎吾到cp  有可能 lv不足...但几多lv先够我真系吾知-.-
我解个时10lv.

首先当然要去左魔界先...
之后直冲就去到魔界既军舰岛
军岛有个女人渣好大把剑...问佢可以飞到 黄金xx  
个个map左边有个传点  je系你一飞到个个位..
入传点就去到西军本部
之后搵一个抗战领袖*系成个城中间个间屋*
之后问完佢就去罗生门通道*系成个城既北方 即小地图既最西..*
之后会发现有个领袖训系到...*垃圾- -*
之后讲完一大段野就可以番番城  搵番个领袖
佢叫佢搵一个人  不过吾洗理因为个人好似无的~
你只要去番  冲天塔岛 搵一个渣大剑女人 就会话你知个个人不见了
之后你就番去搵个领袖na...
之后又话可能系军x岛个帐篷~
咁你就去番军舰岛帐篷 你会见到4个人  问晒佢地吧-.-
之后番番西军本部搵抗战领袖
完成@_@
得到50WRP
之后 重点来了~~
出去个间房门口 有个大肥佬
你问佢有关 wpr  个cp之类问题-.-我吾记得问咩...仲之你咩都问晒佢na..
佢就比50cp 同50wrp 你..
咁你就可以有50cp...

红斗篷只须1cp..
@_@你中意可以买50个~ 完

2雪的帖子其实已经把S8相关的解释很清楚了

你们都不看2雪的帖子= =

我知道@@
这叫集思广益

那个...翻译一下有那么难么...

= = 2雪需要翻译么…看得我发抖的粤语

看得我也发抖的粤语〜〜〜〜

查看完所有CP道具后我发现我很喜欢那个36000P的骑宠摩托…-w-

原帖由 kuroi 于 2009-11-6 13:46 发表
查看完所有CP道具后我发现我很喜欢那个36000P的骑宠摩托…-w-

36000P要存好久好久

原帖由 月华雪舞 于 2009-11-6 15:00 发表

36000P要存好久好久

叫GC把P改成G吧

叫GC把P改成点数吧
人の執念、見せてもあらった.......

作为一只广州人   偶忽然感觉偶很有语言优势   啥翻译器也没粤语翻译的

2个月后就没人喂你喽~

原帖由 水水910910 于 2009-11-7 23:30 发表
作为一只广州人   偶忽然感觉偶很有语言优势   啥翻译器也没粤语翻译的

0.0

原帖由 ninja86 于 2009-11-8 10:19 发表

0.0

这东西叫啥   
粤语这么灵活   又能有懒音   而且大家打的字意同字不同    恩恩   八卡楞! - -

2个月后就没人喂你喽~

原帖由 水水910910 于 2009-11-8 12:52 发表

这东西叫啥   
粤语这么灵活   又能有懒音   而且大家打的字意同字不同    恩恩   八卡楞! - -

外语都能软件翻译,何况粤语

呢个嘢叫咩   
粤语咁灵活   又能有懒音   而且大家打嘅字意同字唔同

软件转的